Indskrivning til kommende 7. klasse

Vi inviterer til informationsmøde om kommende 7. klasse (skoleåret 2018/19) på Byskovskolen.

Onsdag d. 17. januar 2018 kl. 17.30-19.00 i Ny Indergård, Byskovskolen afd. Benløse, Præstevej 19, 4100 Ringsted

Kære elever og forældre i 6. klasse.

Vi vil gerne invitere jer til et informationsmøde om kommende 7. klasse.

På mødet vil vi blandt andet fortælle om brobygningsprocessen, klassedannelser, lejrskole og vores foreløbige planer med den kommende 7. klasse.
Vi vil naturligvis også fortælle om, hvorfor vi synes at udskolingen på Byskovskolen er et rigtigt godt tilbud for læring og trivsel, og hvilke forventninger vi har til vores elever.

Forældre/elever fra Byskovskolens afd. Asgård og Benløse, samt fra Kildeskolen, modtager invitation via deres respektive intra.

Kommer I fra et andet skoledistrikt/privatskole og ønsker Byskovskolen, er I meget velkomne til informationsmødet også.
Alle er desuden velkomne til at kontakte undertegnede gennem skolens sekretariat , hvis I har spørgsmål.

Vi glæder os til at se jer!

Mange hilsner

Martin Kofoed